allt som var på riktigt då finns bara kvar i drömmar och minnen nu.

Det blev inget ut och fota idag men vi målade om mitt hår ist, vet inte riktigt om jag ska vara nöjd eller inte med jag får väl se vad allt annat folk säger. detta får bli ett kort och tråkigt inlägg för nu ska jag lägga mig och sova innan jag somnar med datan i handen så ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång!

det är ingen idé att hålla hand längre.

Det blev ingen skola för min del idag. förkyld och ont i halsen undrar om det inte är josefine som smittat mig, fast det kan va skönt att få va hemma en dag men i morgon måste jag tbx så jag inte missar för mycket. Jag har bara hunnit med att äta frulle och helt ärligt har jag inget annat att göra nu så jag tror jag trycker på knappen som får filmen "a walk to remember" att rulla medans mina fina vänner sitter i skolan och sliter.
slänger ut en fin bild på mig och min finfina josefine.♥

jag e så mycket bättre i fantasin. fast jag vet, den får man inte leva i.

Josefine och jag har gjort om lite i våra planer. Det blir kalmar ist för linköping det blir liksom lite bättre. Jag
har haft ebba och josefine på besök här en stund idag, trevligt! Har också städat mitt rum, hälsat på farmor och farfar en sväng. Juste jag glömde nästan berätta att förrut när jag satt här hemma med ebba så kom farfar
helt plötsligt och började klippa gräset, och när jag frågade han varför han gör det är svarade han bara "för att jag är snäll" haha, lite gullig han är och gör det så pappa slipper.
nä nu ska jag lägga mig och läsa lite sen tar vi en dejt med kudden igen, känns som att det är väldigt behövigt nu!

livet gick som en dans på rosor till du kom in i bilden.

har haft allt för mycket att göra idag tycker jag men vad gör det om 100 år. på fredag blir det linköping med josefin och efter det taggar vi till metro den 23:e. tar och kryper under täcket för att dejta kudden en stund, det tycker jag låter som en bra idé.