det blir aldrig som förr igen.

Marknadsfesten i går blev ju mer lyckad än den i fredags iaf. Sista dagen på helgen nu då sen är det skola i morgon igen, det har jag inget emot egentligen. Nu sitter jag och väntar på att ebba ska komma hem för att sedan ta en promenad och prata av oss lite, känns som det är väldigt behövligt just nu. Sen ikväll blir det nog filmmys med hoppas jag. Men ska ta och städ lite på mitt rum nu och sen slänga i en tvätt i maskinen.
pusshej.

hade du varit hos mig nu kanske jag hade litat på det du säger.

Dålig uppdatering jag vet men jag har inte orkat.

Nu har skolan börjat igen och det känns bra att va tbx där och få träffa alla kompisar och så. Det som är lite mindre kul är att vi redan har fått reda på att vi ska ha ett engelska prov vecka 36 -.- men det får väl funka det med, hade tänkt att försöka satsa på högre betyg på detta prov faktiskt. Vi har också fått välja en  bok som vi ska läsa ut och redovisa skriftligt vecka 36, jag valde boken "Jag överlevde" den handlar om en som överlevde förintelsen (stavning) än så länge är den sjukt bra!
Igår var det hopplektion i stallet och jag och penny hade en riktigt bra dag tsm! Jag är jätte nöjd med både min och pennys insats, vi har verkligen hittat varandra nu och sammarbetar mycket bra ihop.
Jag har också fått önskemål här på bloggen om att jag ska skriva lite om penny och jag hade tänkt att jag skulle göra de i morgon.
pusshej.
fina penny.♥



livet har sina små mirakel.



Sitter hemma hos denna bruden just nu och försöker få med henne på en promenad men det går inte så bra för hon vill bara sitta hemma och ruttna :P
På måndag börjar skolan igen, jag längtar lite fast bara lite ;) Och nya lärare ska vi få i några ämnen också undra vilka idioter det blir. men nu ska jag göra något med mitt liv och ta en promenad oavsett om jossan följer med eller inte.


pusshej.

gästbloggning by Johanna!

hej! Eftersom att jag inte har någon egen blogg, så skriver jag här.! Just nu sitter jag med Fillan och Mikkis på Ågatan 25 och kollar film och äter godis.:) Myspys.! Jag ber om ursäkt å Fillans vägnar för att hennes uppdatering suger hästballe, menmen.:) Hade bra folket.! peace. :F
Jag och Filllanpillaröverallt på bilden, syskonkärlek.:')

livet leker med döden.

Här är bilderna från när vi hoppade i onsdags.
tre bilder på mig och penny.
och en bild på johanna och bugsy (lte suddig men skit samma)

jag håller mina löften precis som du.

Jag hoppas att johanna är frisk i morgon så hon kan leka med mig annars får jag väl roa mig på annat sätt men det är ju inte lika kul. :(
Hoppade lite med penny i går och det gick jättebra men blogg.se vill inte ladda upp bilder så jag för göra det någon annan gång. På kvällen/natten var vi i silverdalen och tog farväl av tim :'( Sen åkte ebba och jag hem till mig och somnade ;o I dag har vi tittat på film och bara tagit det lugnt. Nu ska jag ta och stänga på en film.

pusshej.

det är bäst att inte stanna då blir jag bra fast.

Jag vet att du bara vill att jag ska va glad, du tror att jag mår bra av det här men du har fel..


lite gullig älg från virum!

Dagen har spenderats med johanna en liten stund och sen i stallet och sen en stund hos Johanna nr 2 med louise också där vi tittade på film och hade mysigt ;)
I morgon blir det att gå upp vid helv tio för att trampa mot stallet och rida både penny och kalle efter det blir det att gå hem till johanna och där får vi väl se vad som händer. Sen på kvällen blir det fest i silverdalen! (Y)

lev som om det vore din sista dag.

Kvällen i går var så jävla bra så det finns inte!

I dag när jag och johanna kom upp till stallet mådde inte gucci bra och det blev inte bättre så veterinären fic komma och nu har hon blivit sprutad och massa hoppas hon mår mycket bättre i morgon!
På onsdag blir det fest i siverdalen och det taggar vi till! :)

orkar inte skriva mer..
pusshej.

livet leker.

Igår var johanna och jag och festade i Virserum vi tog bussen dit och sen kom min snälla kusin och hämtade oss, lite gullig han är asso! Ikväll blir det också att åka dit enligt våra planer. Men nu tar jag med mig blondiii och går en lång promenad!
Pusshej.